FREREJEAN DAKKAPELLEN

Dakkapel, dakraam of lichtkoepel?

Op zoek naar een dakkappel, dakraam of lichtkoepel ? Het belangrijkste voordeel van een dakkapel is dat u veel extra ruimte en licht in uw huis krijgt. Een donkere rommelzolder verandert binnen een dag in bijvoorbeeld een ruime slaapkamer of werkkamer en geven uw woning de uitstraling die het verdient. Naast een meer ruimte, licht en uitstraling zorgen ze er ook voor dat uw woning meer waarde krijgt, een win-win situatie dus!

Waar bent u naar op zoek ? Een dakkapel, dakraam of lichtkoepel? Wat past beter bij uw woning en wensen: een plat of een schuin dak? Alles is mogelijk. Frerejean Advies en Bouwdiensten Breda adviseert u graag bij de keuze van uw verbouwing met traditioneel kwalitatief maatwerk.

Het merk waar we het meest mee werken is Velux. Wilt u graag een specifiek model of een bepaalde afmeting, dan kunt u kiezen voor een traditionele dakkapel. Bij een traditionele dakkapel wordt er op basis van uw wensen een plan op maat gemaakt. Dat is bijvoorbeeld handig als u een bestaande dakkapel laat vervangen of als u in met uw woning aan bepaalde regels gebonden bent. Voor dakkapellen op maat is vaak wel een vergunning nodig, maar het resultaat sluit dan wel precies aan op uw wensen en uw huis. Frerejean adviseert u graag over de mogelijkheden.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie!