FREREJEAN SCHILDERWERK

Schilderwerk geeft uw huis of bedrijfspand een mooie uitstraling en beschermt materiaal tegen slijtage. Goed schilderwerk is dus belangrijk voor het uiterlijk en het onderhoud van uw huis

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf, dat kwaliteit levert voor een eerlijke prijs? Dan is Frerejean Advies en Bouwdiensten uit Breda u graag van dienst. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een perfect eindresultaat. Onze schilders zijn goed opgeleide vakmensen die hun werk met grote zorg uitvoeren. U kunt ons voor al uw schilderwerk inschakelen. Zowel binnenschilderwerk, (muren en plafonds, maar ook vloeren en trappen) als buitenschilderwerk (kozijnen, deuren, gevelbetimmering en dakgoten)

Wij werken voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, bedrijven en particulieren. Voor ons is het geheel vanzelfsprekend dat kwaliteit,  service en duurzaamheid voorop staan om uw pand of woning te wapenen tegen verval.

Frerejean heeft veel ervaring met nieuwbouw en groot planmatig onderhoud van woningen, industriële ondernemingen, appartementcomplexen en monumentale panden. Met vakwerk, kwaliteit en de beste kwaliteit verf pakken wij uw pand aan.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie!