FREREJEAN VERBOUWINGEN

Op zoek naar een betrouwbare aannemer gespecialiseerd verbouwing, aanbouw, renovatie en of restauratie ? Dan is Frerejean Advies en Bouwdiensten B.V. uit Breda het bedrijf wat u nodig heeft.
De kunst van het verbouwen is dat het in stijl wordt uitgevoerd zodat de originele elementen behouden blijven, maar er toch de luxe van deze tijd in wordt verwerkt.

Frerejean Bouw verzorgt o.a. bouw of verbouwing van een badkamer, woonkamer, keuken, dakkapellen, dakisolatie, vloerisolatie, wand isolatie, muurisolatie, achteruitbouw, dakopbouw, aanbouw, zijuitbouw, erker, veranda, renovatie woningen, nieuwbouw, tuinhuis, schuur, garage, carport, slaapkamer uitbreiding, stucadoren, zolder indeling, cv en electra installaties, tegelwerken, enz.

Frerejean Bouwdiensten is onder meer gespecialiseerd in verbouwingen en of renovatie van jaren ’30 woningen. Veel voorkomende werkzaamheden bij dit soort woningen zijn isoleren, oplossen van vochtproblemen en gevelrestauratie. Ook hebben we al vele woningen omgebouwd tot appartementen en studio’s voor vastgoedbeleggers. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn pas klaar met ons werk als de klant tevreden is.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie!